Πιέζει ο Αλ – Κελαΐφι για να δώσουν οι Γκλέιζερς την Γιουνάιτεντ στον Σεΐχη Γιασίμ!

Συμπαίκτης και υποστηρικτής από το πουθενά για τον Σεΐχη Γιασίμ στην προσπάθειά του ν’ αποκτήσει το 100% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού, ο Νασέρ Αλ – Κελαΐφι πιέζει τους Γκλέιζερς ν’ αποδεχθούν την 5η και τελευταία προσφορά που έλαβαν από εκείνον και να μην ασχοληθούν με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ!  



Πιέζει ο Αλ – Κελαΐφι για να δώσουν οι Γκλέιζερς την Γιουνάιτεντ στον Σεΐχη Γιασίμ!

Δημοσίευμα του Athletic αναφέρει ότι το μεγάλο αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν έχει ενεργοποιηθεί για να βοηθήσει τον Σεΐχη Γιασίμ να πετύχει τον μεγάλο του στόχο και να γίνει ο ιδιοκτήτης των «κόκκινων διαβόλων».

Ο υποψήφιος αγοραστής της Γιουνάιτεντ κατέθεσε την 5η και τελευταία προσφορά του, έβαλε διορία για να λάβει απάντηση μέχρι και το τέλος της σημερινής (09/06) ημέρας και θέλει το 100% των μετοχών με υπόσχεση για απόλυτη αποπληρωμή χρεών, αλλά να μην έχει κανέναν άλλον στα πόδια του.

Ο Νασέρ Αλ – Κελαΐφι φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τους Γκλέιζερς για να τους πείσει πως είναι η καλύτερη επιλογή αυτή που έχει προκύψει από τον Σεΐχη, ενώ, φέρεται να έχει έρθει σε επαφή και με την τράπεζα Raine που χειρίζεται το θέμα της ενδεχόμενης πώλησης του κλαμπ του Μάντσεστερ!

Την ίδια στιγμή, βέβαια, ενεργοποιείται η Πρέμιερ Λιγκ με τις ομάδες να επιθυμούν να υπάρξει μεγαλύτερος έλεγχος για τον ρόλο που διαδραματίζει πλέον το Κατάρ σε όλες αυτές τις υποθέσεις…

Κώστας Ζάλιαρης