Νέα εποχή στην Λιντς, επίσημη η συμφωνία για την πώληση των μετοχών του Ραντριτσάνι

Η Λιντς έχει νέα αφεντικά! Ο Αντρέα Ραντριτσάνι παύει να έχει οποιαδήποτε σχέση με το κλαμπ και επήλθε οριστική και επίσημη συμφωνία για την πώληση των μετοχών του συλλόγου στην εταιρεία 49ers Enterprises! 



Νέα εποχή στην Λιντς, επίσημη η συμφωνία για την πώληση των μετοχών του Ραντριτσάνι

Ο υποβιβασμός προκάλεσε πίκρα, όμως, οι οπαδοί της Λιντς έχουν λόγο για να ελπίζουν σε πολύ καλύτερο μέλλον και γιατί όχι σε μια άμεση επάνοδο στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. 

Τα «παγώνια» μεταβιβάστηκαν σε νέα χέρια - αν και ακόμα υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες προς διευθέτηση - με την 49ers Enterprises ν' ανακοινώνεται ως το νέο αφεντικό του κλαμπ. 

Η συμφωνία είναι πλήρης και με αυτήν ο Ραντριτσάνι, που πλέον είχε γίνει το «μαύρο πρόβατο» για τους οπαδούς, αποχωρεί εντελώς και δεν έχει καμία άλλη ανάμειξη με την ομάδα. Μάλιστα, το «Έλαντ Ρόουντ» συμπεριλαμβάνεται στο μεγάλο deal και η διαχείριση του γηπέδου μεταβιβάζεται επίσης στα νέα αφεντικά, κάτι που θα χαροποιήσει τον κόσμο του κλαμπ. 

Η EFL αναμένεται να δώσει και την τελική έγκριση για την αγοραπωλησία, με την αξία της Λιντς να έχει πέσει στα 170 εκατ.λίρες μετά τον υποβιβασμό. Πρώτο μέλημα, στο αγωνιστικό κομμάτι, η πρόσληψη ενός προπονητή με μακρόπνοο πλάνο - ανάλογα βέβαια και με την υπομονή που θα έχουν οι Αμερικανοί για την τήρηση του σχεδίου - αφού ο Σαμ Άλαρνταϊς δεν συνεχίζει μετά τα τέσσερα παιχνίδια κατά τα οποία βρέθηκε στην άκρη του πάγκου στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης