«Η Λίβερπουλ θέλει τον Γουόρντ Πράους, μιλά ο ίδιος στη Σαουθάμπτον για να μειωθεί η τιμή του!»

Για τον Τζέιμς Γουόρντ Πράους φημολογείται πως ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να μιλά απευθείας με τη διοίκηση της Σαουθάμπτον, ώστε να μειωθεί η τιμή των 50 εκατομμυρίων, με τα οποία τον κοστολογεί.



«Η Λίβερπουλ θέλει τον Γουόρντ Πράους, μιλά ο ίδιος στη Σαουθάμπτον για να μειωθεί η τιμή του!»

Η Λίβερπουλ αναζητά ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή που να γνωρίζει την Premier League, ο Τζέιμς Γουόρντ Πράους φαντάζει ως ιδανική περίπτωση και οι συζητήσεις για το εν λόγω ενδεχόμενο φαίνεται πως ήδη έχουν ξεκινήσει.

Ιδιαίτερα θετικός στη μετακόμισή του στο «Άνφιλντ» ο αρχηγός της Σαουθάμπτον, με βασικό ζήτημα φυσικά την τιμή του, καθώς κοστολογείται με 50 εκατομμύρια από τη διοίκηση των «αγίων».

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα και με πληροφορίες του England365, ο Γουόρντ Πράους ήρθε σε επαφή με τους ισχυρούς άνδρες της Σαουθάμπτον και ζήτησε να γίνει μία περικοπή της τάξεως του 40% στις απαιτήσεις τους.

Αν αυτό συμβεί πράγματι, η Λίβερπουλ θα ξοδέψει γύρω στα 30 εκατομμύρια για την περίπτωσή του, κάνοντάς του τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, για έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει εξαρχής τι μπορεί να της δώσει στην Premier League.

Δημήτρης Μανάκος