Η κατάρα του Αμπάντου: Έχει υποβιβάσει τρεις ομάδες ως δανεικός από την Τσέλσι!

Ο Ίθαν Αμπάντου όπου κι αν έχει παίξει τα τελευταία χρόνια παίρνοντας εμπειρίες και λεπτά συμμετοχής, βλέπει καθεμιά από τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους να τον βρίσκουν περίλυπο με το αίσθημα του υποβιβασμού!  



Η κατάρα του Αμπάντου: Έχει υποβιβάσει τρεις ομάδες ως δανεικός από την Τσέλσι!

Ο Ουαλός χαφ ανήκει στην Τσέλσι και έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από το 2020 μέχρι και φέτος, αγωνιζόμενος σε διαφορετικές ομάδες σε κάθε ξεχωριστή αγωνιστική περίοδο.

Και σε αυτές τις τρεις ποδοσφαιρικές χρονιές, πάντα το φινάλε έχει γύρω του δάκρυα από τους οπαδούς της ομάδας του και αίσθημα λύπης για την αποτυχία.

Το καλοκαίρι του 2021 υποβιβάστηκε με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που… είχε πάψει πλέον ν’ αποτελεί την ενθουσιώδη ομάδα η οποία έκανε ζημιές στις πρώτες της εμφανίσεις στην Πρέμιερ.

Το 2022 και έχοντας μετακομίσει στην Ιταλία, ο Αμπάντου υποβιβάστηκε με την Βενέτσια που κατέλαβε την τελευταία θέση της Serie A. Φέτος, ο Ουαλός ήταν μέλος της Σπέτσια και «έπεσε» πάλι, παρά και το γκολ που πέτυχε το βράδυ της Κυριακής απέναντι στην Βερόνα, «απαντώντας» στο αυτογκόλ που είχε πετύχει νωρίτερα!

Κώστας Ζάλιαρης