Γκαρνάτσο: Από τα 18 του έχει ήδη υπάρξει συμπαίκτης με Μέσι και Κριστιάνο!

Κάτι μεγαλύτερο από ποδοσφαιρική ευλογία. Μπορεί να μην είναι τρόπαιο Τσάμπιονς Λιγκ ή Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά είναι κάτι που ελάχιστοι θα έχουν να εξιστορήσουν. Και ο Γκαρνάτσο το πέτυχε… από μικρό παιδί! Πλέον, θα έχει να λέει ότι έχει παίξει στο πλευρό και του Μέσι και του Κριστιάνο!  



Γκαρνάτσο: Από τα 18 του έχει ήδη υπάρξει συμπαίκτης με Μέσι και Κριστιάνο!

Ο Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα ανδρών της πατρίδας του στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αυστραλία. Σε αυτό το ματς, με το γκολ που πέτυχε και τις τρομερές του ντρίμπλες, ο Μέσι έγινε viral και έκανε τους λάτρεις του ποδοσφαίρου να… κλαίνε που από τη νέα σεζόν θα πρέπει να τον ψάχνουν στα παιχνίδια της Inter Miami αντί να τον απολαμβάνουν εύκολα στην Ευρώπη.

Σε αυτό το ματς, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο κατάφερε να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο την ίδια στιγμή με τον Λίο και να υπάρξει συμπαίκτης του για τα λεπτά στα οποία αγωνίστηκε, κάνοντας ντεμπούτο ως αλλαγή στην αναμέτρηση. Στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε, είχε καταφέρει να συνάψει ιδιαίτερη σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να τον κάνει να τον συμπαθήσει και να του επιτρέπει ν’ αντιγράφει τον πανηγυρισμό του.

Πλέον, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής έχει εκπληρώσει ένα από τα μεγαλύτερα και ίσως πιο δύσκολα ποδοσφαιρικά όνειρα. Να παίξει στο πλευρό των δύο αστέρων, γύρω από τους οποίους κινείται το άθλημα τα τελευταία 15 χρόνια…

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης