Η Γιουνάιτεντ κάνει τον Ράσφορντ τον πιο ακριβοπληρωμένο του ρόστερ κι αυτός υπογράφει!

Ο Μάρκους Ράσφορντ αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ποσό που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του ρόστερ! Έναν χρόνο νωρίτερα ο Άγγλος επιθετικός το υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι θα γυρίσει την κατάσταση και δείχνει πως το κατάφερε!  



Η Γιουνάιτεντ κάνει τον Ράσφορντ τον πιο ακριβοπληρωμένο του ρόστερ κι αυτός υπογράφει!

Πέρυσι το καλοκαίρι δούλευε εντατικά μόνος του για να καταφέρει να επιστρέψει στην επιφάνεια και να βοηθήσει τον Έρικ Τεν Χαγκ στην πρώτη του σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Ράσφορντ το πήρε πάνω του και κατάφερε να καταγράψει τρομερή σεζόν, όντας από τους πιο σταθερά και σημαντικά μέλη των πλάνων του Ολλανδού προπονητή, για την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και φυσικά με την τετράδα.

Τώρα, φαίνεται πως είναι έτοιμος να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο, αφού, το ισχύον συμφωνητικό ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο! Όπως κυκλοφορεί στον αγγλικό Τύπο, το ποσό που διαθέτουν οι «κόκκινοι διάβολοι» για τον «Ράσι» φτάνει στις 375.000 λίρες την εβδομάδα και τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο σε ολόκληρο το ρόστερ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης