«Μπουκαδόρος» και απειλητικός σαν τον Βινίσιους ο Τζάκσον που θέλει η Τσέλσι!

Οι κούρσες με την μπάλα στα πόδια και οι ατομικές ενέργειες – εμπνεύσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά λείπουν από την Τσέλσι και γι’ αυτό φαίνεται ότι στράφηκε στον Νικολά Τζάκσον της Βιγιαρεάλ για την επίθεση.  



«Μπουκαδόρος» και απειλητικός σαν τον Βινίσιους ο Τζάκσον που θέλει η Τσέλσι!

Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής φέρεται να κατευθύνεται προς τους «μπλε» του Λονδίνου μετά την απόφαση του αγγλικού κλαμπ να καλύψει την ρήτρα αποδέσμευσής του (35 εκατ.ευρώ) από την Βιγιαρεάλ και να τον διαθέσει στο ρόστερ του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο 21χρονος επιθετικός κατάφερε την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 να φτάσει σε επίπεδα… Βινίσιους όσον αφορά στα μέτρα που διένυε κουβαλώντας την μπάλα και στην αποτελεσματικότητά του ώστε να συμμετέχει σε γκολ για το «κίτρινο υποβρύχιο».

Χαρακτηριστικά, είχε 7 δικά του γκολ και 3 ασίστ μετά από ατομικές ενέργειες, έναντι των 12 τερμάτων στα οποία είχε συμμετοχή ο Βραζιλιάνος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης στη φετινή LaLiga!

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατηγορία… ηλικίας -21 στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για την ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό, ο Τζάκσον είχε την καλύτερη non-penalty επίδοση στα γκολ του!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης