Παροξυσμός για τον Μέσι και χατ-τρικ από τον GOAT στο παιχνίδι προς τιμήν του «κόκκινου», Μάξι Ροντρίγκες (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια στο γήπεδο της Νιούελς Ολντ Μπόις, ο κόσμος επιφύλαξε απίστευτη υποδοχή, η νύχτα... πήρε φωτιά για χάρη του Παγκόσμιου Κυπελλούχου και εκείνος πέτυχε χατ-τρικ στο παιχνίδι προς τιμήν του άλλοτε αστέρα της Λίβερπουλ, Μάξι Ροντρίγκες. 



Παροξυσμός για τον Μέσι και χατ-τρικ από τον GOAT στο παιχνίδι προς τιμήν του «κόκκινου», Μάξι Ροντρίγκες (vids)

Πίσω στο 2021, ο Μάξι ανακοίνωσε την απόσυρσή του και το έκανε παίζοντας για την λατρεμένη του Νιούελς, αποφασίζοντας πως το πλήρωμα του χρόνου είχε φτάσει για εκείνον όταν έκλεισε πλέον τα 40.

Ο παλαίμαχος Αργεντινός εξτρέμ του ενός League Cup με τη Λίβερπουλ το 2012, των δύο πρωταθλημάτων Ουρουγουάης (2017, 2018) με την Πενιαρόλ, του Super Cup της χώρας το 2018 και του βραβείο του καλύτερου Αργεντινού ποδοσφαιριστή για το 2013, αποχαιρέτησε τα γήπεδα και τον κόσμο που τον στήριζε όλα αυτά τα χρόνια.

Το βράδυ του Σαββάτου στο "Μαρσέλο Μπιέλσα" της αγαπημένης του Νιούελς, ο Μάξι είδε θρύλους του αθλήματος και πολύ καλούς του φίλους να τον τιμούν με την παρουσία τους, περισσότερο όμως είδε τον Λιονέλ Μέσι να προκαλεί πανζουρλισμό στον κόσμο. 

Ο GOAT βρέθηκε στο συγκεκριμένο γήπεδο για πρώτη φορά μετά το 2009 και η εμφάνισή του έκανε τους συμπατριώτες του να τρελαθούν, κάνοντας τη νύχτα - μέρα από τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά. Μάλιστα, εκείνος το ανταπέδωσε και πέτυχε χατ-τρικ με εντυπωσιακό τρόπο, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με λόμπα πάνω από τον πορτιέρε και με ενέργεια δίχως να πέσει η μπάλα κάτω. 

Παρών και ο Νάτσο Σκόκο που πέτυχε τρομερό γκολ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, ενώ, σκόραρε και ο αξεπέραστος, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, που εκτέλεσε άψογο πέναλτι! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης