Η ρήτρα του Σόμποσλαϊ και η ατάκα για τον Κλοπ (vid)

Έπειτα από την δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ για τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, ακολούθησε ορυμαγδός δημοσιευμάτων για την ρήτρα του στην Λειψία και την δυσκολία που παρουσιάζεται για τους «κόκκινους», ωστόσο, ο παίκτης δείχνει να σκέφτεται θετικά την ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Κλοπ!  



Η ρήτρα του Σόμποσλαϊ και η ατάκα για τον Κλοπ (vid)

Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός αυτή τη στιγμή έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 70 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που δεν μπορεί να κριθεί και ιδιαίτερα υπερβολικό.

Παρ’ όλα αυτά, οι «ταύροι» έχουν ένα μεγάλο αβαντάζ και θα εύχονται η άμμος στην κλεψύδρα ν’ αδειάσει σχετικά γρήγορα, μέχρι ν’ αποφασίσει η Λίβερπουλ να κάνει την κίνησή της. Το συγκεκριμένο ποσό της ρήτρας είναι σε ισχύ μέχρι την 30η Ιουνίου και από εκεί κι έπειτα, θα μπορεί η Λειψία να ζητήσει ό,τι θέλει, γνωρίζοντας και το θερμό ενδιαφέρον που εκφράζεται πλέον για τον παίκτη.

Ο τελευταίος, πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή του και σε ερώτηση αν θα «θυσίαζε» την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ για να παίξει υπό τις οδηγίες ενός προπονητή που θα ήθελε πολύ, είχε απαντήσει:

«Ξέρω που το πάτε, αφού είχαμε αναφέρει και την Λίβερπουλ… Θεωρώ ότι θα ήθελα να παίξω και για τον Κλοπ και για τον Πεπ και για τον Μουρίνιο… Δεν ξέρω τι παραπάνω θα μπορούσαν να μου προσφέρουν και να προσθέσω κι εγώ στο παιχνίδι μου…».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης