Χάβερτς: «Αποχαιρετώ το δεύτερο σπίτι μου, ζήσαμε καλά και άσχημα...» (vids)

Ολοκληρώνοντας την μεταγραφή του στην Άρσεναλ, ο Κάι Χάβερτς θέλησε ν' αποχαιρετήσει σωστά τους οπαδούς της Τσέλσι για την τριετία κατά την οποία φορούσε και τιμούσε τα μπλε, αναφέροντας πως ο σύλλογος έγινε το δεύτερο σπίτι του.   



Χάβερτς: «Αποχαιρετώ το δεύτερο σπίτι μου, ζήσαμε καλά και άσχημα...» (vids)

Ο Χάβερτς από το βράδυ της Τετάρτης είναι κι επίσημα παίκτης των "κανονιέρηδων" έναντι 65 εκατ.λιρών, με την μεταγραφή αυτή να προηγείται της ολοκλήρωσης του deal με την Γουέστ Χαμ για την μετακίνηση του Ντέκλαν Ράις στο "Έμιρεϊτς". 

Στο αποχαιρετιστήριο γράμα του προς τους οπαδούς της Τσέλσι και γνωρίζοντας πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχε διαρρεύσει το βίντεο της συνέντευξής του ως παίκτης της Άρσεναλ, ο Γερμανός επιθετικός ανέφερε: 

"Θα ήθελα να σας μιλήσω για την Τσέλσι προτού με ακούσετε να μιλάω για τη νέα μου ομάδα και αυτό είναι κάτι που με εκνεύρισε.

Οι λέξεις δεν μπορούν ν' αποτυπώσουν όσα νιώθω και αποχαιρετώ με βαριά καρδιά το κλαμπ που είχε γίνει το δεύτερο σπίτι μου. Ζήσαμε πολλά καλά, αλλά και άσχημα. Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες. Ήταν μεγάλη στιγμή για εμένα όταν πήρα μεταγραφή στην Τσέλσι πριν από τρία χρόνια. 

Θέλω να με θυμούνται για όσα κατάφερα να προσφέρω και εγώ θα κρατήσω τις αναμνήσεις από τον σύλλογο, που θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου και ήταν τεράστια τιμή ν' αποτελέσω κομμάτι της ιστορίας του". 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης