Σαν να το ‘ξερε ο Χάβερτς και δεν πλήγωνε την Άρσεναλ

Ο Κάι Χάβερτς ανήκει πλέον στην ομάδα κόντρα στην οποία κατέγραψε τα περισσότερα παιχνίδια δίχως να έχει συμμετέχει, είτε σκοράροντας, είτε δημιουργώντας γκολ για κάποιον συμπαίκτη του στην Τσέλσι!  



Σαν να το ‘ξερε ο Χάβερτς και δεν πλήγωνε την Άρσεναλ

Μια τριετία πίσω, ο Γερμανός χαφ έπαιρνε μεταγραφή στην Τσέλσι και με την μπλε φανέλα κατάφερε να πανηγυρίσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων κι ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Αποχωρώντας από την Τσέλσι και όντας ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας την περασμένη αγωνιστική περίοδο με μόλις 7 τέρματα σε μια παντελώς προβληματική χρονιά για την πρώην ομάδα του, ο Χάβερτς μετακινείται σε ένα κλαμπ, απέναντι στο οποίο… συνήθιζε να μην κάνει πράγματα που θα προκαλούσαν «πόνο».

Η Άρσεναλ τον έκανε δικό της, αναγνωρίζοντάς του – μεταξύ φυσικά και των άρτιων χαρακτηριστικών του – πως είναι η ομάδα απέναντι στην οποία κατέγραψε τα περισσότερα παιχνίδια δίχως να σκοράρει ή να δώσει ασίστ!

Ο Γερμανός είχε 6 αναμετρήσεις απέναντι στους «κανονιέρηδες» δίχως συμμετοχή σε γκολ και απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν είχε σημειώσει κάτι αντίστοιχο!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης