Τσέλσι και Σίτι έχασαν καθοριστικούς παίκτες, η Άρσεναλ προς το παρόν τον… κρατάει!

Αν και κατά πάσα πιθανότητα θ’ αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι, ο Γκρανίτ Τσάκα είναι ο μοναδικός που παραμένει εντός των… τειχών, συγκριτικά με την τριπλέτα των παικτών που στην περασμένη αγωνιστική περίοδο βρίσκονταν στις καλύτερες θέσεις με τις περισσότερες μεταβιβάσεις – κλειδιά στα παιχνίδια των ομάδων τους.



Τσέλσι και Σίτι έχασαν καθοριστικούς παίκτες, η Άρσεναλ προς το παρόν τον… κρατάει!

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν έχει ανακοινωθεί από την Μπαρτσελόνα εδώ και μερικές μέρες, σε μια από τις καλύτερες – στη θεωρία πάντοτε, μέχρι να το αποδείξει και στο γήπεδο – ελεύθερες μεταγραφές.

Ο Κάι Χάβερτς από το βράδυ της Τετάρτης ανήκει κι επίσημα στην Άρσεναλ, αφήνοντας την Τσέλσι και μετακομίζοντας μερικά χιλιόμετρα πιο δίπλα, στο Λονδίνο.

Ο Γκρανίτ Τσάκα βρίσκεται ακόμα στο ρόστερ όπου συμπεριλήφθηκε και ο Γερμανός, ωστόσο, μάλλον δεν θα προλάβουν να συνεργαστούν, εκτός κι αν δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη για εκείνον που… ήδη πνευματικά έχει αποχαιρετήσει την αγγλική πρωτεύουσα.

Ο Ελβετός χαφ, είχε καταγράψει 47 μεταβιβάσεις – κλειδιά την περασμένη σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα, με την επίδοσή του να είναι καλύτερη και από εκείνη του Χάβερτς στην προβληματική Τσέλσι (38), αλλά και από τον… clutch Γκιντογκάν (37) στην Πρωταθλήτρια και… τρεμπλούχο, Μάντσεστερ Σίτι.

Κώστας Ζάλιαρης