Χωρίζουν με τρομερό σεβασμό Τσέλσι και Αθπιλικουέτα

Η Τσέλσι ενημέρωσε επίσημα τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα πως είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και το συμβόλαιο θα τερματιστεί με απόλυτο σεβασμό της μιας πλευράς προς την άλλη έπειτα από τα τόσα χρόνια κοινής διαδρομής και τόσων επιτυχιών. Η Ατλέτικο ο επόμενος σταθμός του έμπειρου φουλ μπακ. 



Χωρίζουν με τρομερό σεβασμό Τσέλσι και Αθπιλικουέτα

Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα έχει κατακτήσει τα πάντα με την μπλε φανέλα, έγινε αρχηγός της ομάδας, ήταν πάντοτε εκεί να στηρίξει στα δύσκολα, να κατευθύνει, να δώσει συμβουλές, να επηρεάσει θετικά με την τρομερή ικανότητά του να εμπνέει τους γύρω του. 

Τώρα, όμως, αισθάνεται πως πλέον έφτασε η στιγμή του επαναπατρισμού κι ενός «διαζυγίου» με απόλυτο σεβασμό προς την Τσέλσι. Άλλωστε, είναι 11 τα χρόνια της κοινής πορείας και σε όλο αυτό το διάστημα άλλαξαν πολλά, όμως, ο «Άθπι» πάντοτε έκανε το καλύτερο για το κλαμπ. 

Όπως αναφέρει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το συμβόλαιο θα λυθεί εύκολα κι έτσι ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος για να επιστρέψει στην πατρίδα του και να παίξει στην Ατλέτικο, που φαίνεται ότι θα είναι η επόμενη ομάδα του. Μάλιστα, γίνεται λόγος για συμφωνία του παίκτη με τους «ροχιμπλάνκος» για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Κώστας Ζάλιαρης