Ολοκλήρωσε τα ιατρικά ο Σόμποσλαϊ, ίσως εντός της ημέρας η ανακοίνωση!

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ είναι καθ' όλα έτοιμος για να φορέσει την κόκκινη φανέλα και να επισημοποιήσει την μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, κάτι που ίσως να γίνει και εντός της ημέρας, αφού ολοκληρώθηκαν όλα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ! 



Ολοκλήρωσε τα ιατρικά ο Σόμποσλαϊ, ίσως εντός της ημέρας η ανακοίνωση!

Οι «κόκκινοι» πρόλαβαν να ενεργοποιήσουν την ρήτρα των 70 εκατ.ευρώ την τελευταία ημέρα του Ιουνίου, η Λειψία φυσικά αποδέχθηκε την προσφορά και κάπως έτσι ο Σόμποσλαϊ προστίθεται στις επιλογές που θα έχει ο Κλοπ μεσοεπιθετικά για τη Λίβερπουλ των επόμενων ετών. 

Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής έκανε το ταξίδι στο Μέρσεϊσαϊντ και από το μεσημέρι της Κυριακής φαίνεται ότι έχει πλέον ολοκληρώσει και τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή και να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις οι δύο εμπλεκόμενες ομάδες. 

Δεν αποκλείεται μέχρι το φινάλε της Κυριακής να έχει υπάρξει επισημοποίηση από πλευράς Λίβερπουλ για τον Σόμποσλαϊ, που εμφανίστηκε αιφνιδίως στο προσκήνιο για τους «κόκκινους», αλλά αναμφίβολα αποτελεί μια επιλογή που προκαλεί ενθουσιασμό, λόγω και της ποδοσφαιρικής της ποιότητας... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης