Μέχρι και tattoo με τον Τζέραρντ έχει ο Σόμποσλαϊ!

Ο αριθός στη φανέλα του Σόμποσλαϊ δεν είναι καθόλου τυχαίος και έχει τρομερή σημασία για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ! Μέχρι και τατουάζ με τον τεράστιο, Στίβεν Τζέραρντ, έχει «χτυπήσει» ο Ούγγρος που μεγάλωσε θαυμάζοντας τον αιώνιο ηγέτη της νέας του ομάδας!  



Μέχρι και tattoo με τον Τζέραρντ έχει ο Σόμποσλαϊ!

Το «8» πηγαίνει τώρα στην πλάτη του Ντόμινικ Σόμποσλαϊ που το απόγευμα της Κυριακής ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του από την Λειψία στη Λίβερπουλ έναντι των 70 εκατ.ευρώ, όπως όριζε η ρήτρα αποδέσμευσής του μέχρι και την 30η του Ιουνίου.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήθελε πολύ να παίξει υπό τις οδηγίες του Κλοπ, θεώρησε το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ ως το καλύτερο βήμα για την καριέρα του και στην πλάτη θα έχει έναν αριθμό που από μόνος του έχει πολύ μεγάλο βάρος, πέρα από αυτό της φανέλας.

Το «8» μόνο τυχαίο δεν είναι για τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, αφού, όπως αποκάλυψε: «Έχω και τατουάζ με τον Τζέραρντ! Η αλήθεια είναι ότι ως παιδί δεν έβλεπα πολύ ποδόσφαιρο, αλλά το έκανα όταν είχε Τσάμπιονς Λιγκ και μεγάλωσα βλέποντας τον Τζέραρντ που ήταν από αυτούς που θαύμαζα περισσότερο και τον θεωρούσα εκ των κορυφαίων»!

Κώστας Ζάλιαρης