Περνάει ιατρικά ο Μάουντ, συζητά για Χόιλουντ η Γιουνάιτεντ!

Ο Μέισον Μάουντ αφίχθη το πρωί της Δευτέρας στο «Κάρινγκτον» προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή των 60 εκατ.λιρών από την Τσέλσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται πως ασχολούνται και με τον Ράσμους Χόιλουντ της Αταλάντα για τη γραμμή κρούσης!  



Περνάει ιατρικά ο Μάουντ, συζητά για Χόιλουντ η Γιουνάιτεντ!

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με τις μηχανές… στο φουλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αναμένεται πολύ σύντομα να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μέισον Μάουντ και γίνεται προσπάθεια γι’ ακόμα μια ποιοτική προσθήκη στην επίθεση.

Ο Μέισον Μάουντ μετά το deal με την Τσέλσι έναντι περίπου 60 εκατ.λιρών, έφτασε το πρωί της Δευτέρας στο «Κάρινγκτον» για να υποβληθεί σε εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ολοκληρώσει την μετακίνησή του από την Τσέλσι.

Παράλληλα, γίνεται λόγος για συζητήσεις κι επαφές της ομάδας του Τεν Χαγκ με την Αταλάντα για τον Ράσμους Χόιλουντ, Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν στην Ιταλία μετά την μετακίνησή του εκεί από την Κοπεγχάγη, πέτυχε 16 τέρματα, όμως, η Αταλάντα δεν θέλει να τον παραχωρήσει.

Μάλιστα, τον κοστολογεί περί τα 86 εκατ.λίρες και αυτό είναι ποσό που βάζει απαγορευτικό στην Γιουνάιτεντ, αφού δεν φαίνεται πως θέλει ν’ ανέβει τόσο πολύ ο σύλλογος του Μάντσεστερ…

Κώστας Ζάλιαρης