Προς αποχώρηση ο Τιάγκο, κάνει κρούση για Μανού Κονέ η Λίβερπουλ

Η ανανέωση στα χαφ της Λίβερπουλ θα συνεχιστεί και μετά τις προσθήκες των ΜακΆλιστερ και Σόμποσλαί. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα φαίνεται ότι εκτός απροόπτου θ’ αποχωρήσει, ενώ, οι «κόκκινοι» φέρονται να είναι έτοιμοι να κάνουν επίσημη κρούση για τον Μανού Κονέ.  



Προς αποχώρηση ο Τιάγκο, κάνει κρούση για Μανού Κονέ η Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ προχωρά σε αναδιοργάνωση της μεσαίας γραμμής, από την οποία φυσικά αποχώρησε και ο Τζέιμς Μίλνερ το φετινό καλοκαίρι, έχοντας μείνει ελεύθερος και επιλέγοντας την Μπράιτον για να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι αφαίρεσε το όνομα της Λίβερπουλ από τα στοιχεία που είχε τοποθετήσει στα social media και αυτό έχει αρχίσει να κινεί υποψίες περί της ενδεχόμενης παραχώρησής του, μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Παράλληλα, γίνεται λόγος για επίσημη κρούση του κλαμπ του λιμανιού στην Γκλάντμπαχ για τον Μανού Κονέ, μέσα στη νέα εβδομάδα. Ο νεαρός χαφ έχει προκαλέσει θετικότατες εντυπώσεις και τα 26 εκατ.λίρες της προσφοράς που φέρεται να ετοιμάζει η Λίβερπουλ θεωρούνται… τιμή ευκαιρίας!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης