Όταν ο Δουβίκας σκόραρε μπροστά στον Τίμπερ στην «Johan Cruijff Arena»! (vid)

Μπορεί ο Τίμπερ να αναμένει απλώς τη στιγμή που θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την Άρσεναλ, μιας και ο Άγιαξ έχει δώσει την συγκατάθεσή του, ωστόσο ο Τάσος Δουβίκας δεν θα ξεχάσει ποτέ το γκολ του, στην «Johan Cruijff Arena», μπροστά στον Ολλανδό!



Όταν ο Δουβίκας σκόραρε μπροστά στον Τίμπερ στην «Johan Cruijff Arena»! (vid)

Στην τελική ευθεία έχει παρέλθει η μεταγραφή του Γιουριέν Τίμπερ στην Άρσεναλ, με τον Άγιαξ να τα έχει βρει σε όλα με τους «κανονιέρηδες» και το deal να αναμένει απλώς το επίσημο της υπόθεσης.

Εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο μεταβαίνει μία ομάδα από την άμυνα στην επίθεση, με καλή μεταβίβαση και ιδιαίτερα ικανός, αναφορικά με την αντίληψή του, στο διάβασμα των φάσεων.

Ωστόσο, υπάρχουν και «μελανές» στιγμές στην καριέρα του, με μία εξ’ αυτών να φέρει την υπογραφή του Τάσου Δουβίκα, πριν από μερικούς μήνες. Ο Έλληνας επιθετικός ξεκινά βασικός στην «Johan Cruijff Arena» και τίθεται αντιμέτωπος με τον Τίμπερ.

Οι γηπεδούχοι επικρατούν με 1-0, αλλά η αντεπίθεση της Ουτρέχτης είναι εξαιρετική. Η μπάλα φτάνει στον Δουβίκα και αυτός μαρκάρεται από τρεις παίκτες του Άγιαξ, με τον Τίμπερ να πλησιάζει για να του κλείσει το οπτικό πεδίο. Δεν προλαβαίνει. Ο Έλληνας φέρνει τη μπάλα στο αριστερό του και το 1-1 είναι γεγονός. Οι πανηγυρισμοί είναι έξαλλοι και η απογοήτευση του Τίμπερ, στην τέταρτη φορά που τον συνάντησε σε ολόκληρη την καριέρα του, είναι εμφανής.

 

Δημήτρης Μανάκος