Μάουντ: Η Γιουνάιτεντ υπέγραψε τον κορυφαίο παίκτη της Τσέλσι την τελευταία 4ετία!

Πρόσφερε ό,τι καλύτερο και ό,τι περισσότερο μπορούσε. Αποχώρησε ως κύριος, με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο. Οι επιδόσεις του, έκαναν την Γιουνάιτεντ να διαθέσει 60 εκατομμύρια. Ο Μέισον Μάουντ βάζει τα κόκκινα και η Τσέλσι χάνει τον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή από το 2019 μέχρι σήμερα!  



Μάουντ: Η Γιουνάιτεντ υπέγραψε τον κορυφαίο παίκτη της Τσέλσι την τελευταία 4ετία!

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε πως έφτασε η στιγμή για την καριέρα του, που έπρεπε να γυρίσει οριστικά σελίδα και να φύγει από το μπλε σημείο του Λονδίνου.

Έπειτα από 18 χρόνια στην Τσέλσι, με μικρά διαλείμματα για δανεισμούς σε Φίτεσε και Ντέρμπι Κάουντι, ο Μέισον Μάουντ θέλησε ν’ ανοίξει νέο κεφάλαιο στην ζωή και την ποδοσφαιρική του διαδρομή.

Αποχωρεί από το κλαμπ της πρωτεύουσας και το κάνει έχοντας να επιδείξει τα καλύτερα στατιστικά από κάθε άλλον συμπαίκτη του, από το 2019 μέχρι και φέτος! Και μπορεί, ειδικά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, να μην κατάφερε ούτε εκείνος να γλιτώσει την Τσέλσι από την κάκιστη εικόνα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, όμως, έδωσε πολλούς λόγους στον κόσμο του συλλόγου ώστε να του είναι ευγνώμονες άπαντες.

Χαρακτηριστικά, ο Μέισον Μάουντ στην 4ετία από το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα κι έπειτα, είχε τις περισσότερες συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, τις περισσότερες παρουσίες στην 11άδα, τα περισσότερα γκολ και ασίστ, όπως επίσης και τη μεγαλύτερη δημιουργία ευκαιριών για σκοράρισμα!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης