Μάουντ: Το παιδί που έζησε το όνειρο και τον «μαγνήτισε» το πρότζεκτ του Τεν Χαγκ

Ο Μέισον Μάουντ δεν θα μπορούσε να κρύψει και την πιο στενάχωρη πλευρά της μεταγραφής του στην Γιουνάιτεντ, αφού έφυγε από την ομάδα της καρδιάς του. Παρ’ όλα αυτά, αποχώρησε έχοντας ζήσει τ’ όνειρό του στα μπλε και δελεάστηκε με το παραπάνω απ’ όσα είχε να του παρουσιάσει ο Τεν Χαγκ.  



Μάουντ: Το παιδί που έζησε το όνειρο και τον «μαγνήτισε» το πρότζεκτ του Τεν Χαγκ

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, με εμπειρία από κατάκτηση Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας αναδειχθεί κορυφαίος για την ομάδα του σε ολόκληρες αγωνιστικές περιόδους και όντας ποιοτικά ένας παίκτης που πέφτει κατευθείαν στα βαθιά της 11άδας, ανήκει πλέον στους «κόκκινους διαβόλους».

Η Τσέλσι τον αποχαιρέτησε έπειτα από 18 χρόνια, με μια τρομερή φωτογραφία του που τρέχει με το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης σαν άλλος… Ντρογκμπά, σ’ εκείνο τον τελικό του 2021.

Η Γιουνάιτεντ τον υποδέχθηκε και φιλοξένησε τις πρώτες του δηλώσεις, στις οποίες ο παίκτης ανέφερε: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να φεύγεις από την ομάδα στην οποία μεγάλωσες, όμως, η Γιουνάιτεντ ήταν η ιδανική πρόκληση για την συνέχιση της καριέρας μου.

Έχοντας παίξει αντίπαλος της νυν ομάδας μου κατάλαβα την δύναμη και την ποιότητά της. Όλοι έχουν αντιληφθεί τα βήματα προόδου που έχει κάνει η ομάδα με τον Τεν Χαγκ και όταν μίλησα κι εγώ μαζί του, ενθουσιάστηκα για ό,τι θ’ ακολουθήσει τη νέα σεζόν».

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης