Η κουβέντα του Τεν Χαγκ που έκανε τον Μάουντ να … μην κρατιέται για να μπει στο γήπεδο! (vid)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ φαίνεται ότι κέρδισε από την πρώτη στιγμή τον Μέισον Μάουντ και μια κουβέντα του Ολλανδού προς τον νέο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τις φωτογραφίες με το συμβόλαιο, έκανε τον 26χρονο μεσοεπιθετικό ν’ ανυπομονεί να μπει στο γήπεδο.  



Η κουβέντα του Τεν Χαγκ που έκανε τον Μάουντ να … μην κρατιέται για να μπει στο γήπεδο! (vid)

Ο Μάουντ υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρώντας οριστικά έπειτα από 18 χρόνια από την Τσέλσι. Και μπορεί στην αρχή το συναίσθημα να ήταν ιδιαίτερο και περίεργο, όμως, ο Άγγλος φαίνεται ότι έχει πλέον τόσο θετικές πρώτες εντυπώσεις που δεν μπορεί να περιμένει να περάσει και αυτός ο μήνας, προκειμένου να έρθει ο Αύγουστος και να ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Λίγο μετά τις φωτογραφίες με τον Τεν Χαγκ και τα συμβόλαια, στις… απαραίτητες διαδικασίες για την ανακοίνωση της μεταγραφής, ο Ολλανδός προπονητής γύρισε προς τον παίκτη του και του είπε: «Θέλω να γίνεις πολύ σημαντικό μέλος γι’ αυτή την ομάδα». Ο Μάουντ ασφαλώς ενθουσιάστηκε και έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση και ανυπομονησία να ξεκινήσει το νέο πρότζεκτ στους «κόκκινους διαβόλους».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης