«Συνεχίζει κανονικά στην Άρσεναλ ο Τόμας Πάρτεϊ»!

Στην Άρσεναλ φαίνεται πως θα συνεχίσει να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Τόμας Πάρτεϊ, ο οποίος ναι μεν απασχόλησε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όμως προετοιμάζεται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των «κανονιέρηδων».



«Συνεχίζει κανονικά στην Άρσεναλ ο Τόμας Πάρτεϊ»!

Μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες, να έκαναν την εμφάνισή τους αρκετά σενάρια που ήθελαν τόσο τον Γκρανίτ Τσάκα, όσο και τον Τόμας Πάρτεϊ να αποχωρούν από την Άρσεναλ, όμως εν τέλει, όλα δείχνουν πως οι απώλειες θα περιοριστούν μόνο στον Ελβετό.

Ο Τσάκα άφησε την Άρσεναλ μετά από επτά χρόνια, αλλά ο Γκανέζος μέσος, σύμφωνα με πληροφορίες του England365, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Colney, και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Άνθρωποι του στενού του οικογενειακού κύκλου, αλλά και… πρώην συμπαίκτες του, μας επισήμαναν πως ο Ντέκλαν Ράις θα πλαισιώσει τον Πάρτεϊ και δεν θα τον αντικαταστήσει, γεγονός που μοιάζει να επιβεβαιώνει και το γραφείο εκπροσώπων του, το οποίο αναρτά διαρκώς φωτογραφίες του πελάτη του, με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Μένει κανονικά λοιπόν στην Άρσεναλ ο Τόμας Πάρτεϊ και μένει να δούμε αν οι «κανονιέρηδες» θα συνεχίσουν με το υπάρχον υλικό στη μεσαία γραμμή ή αν θα αναζητήσουν και κάποια… έξτρα πινελιά.

Δημήτρης Μανάκος