Μήλο της έριδος ο Χέντερσον: «Δίλημμα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και… Τζέραρντ, τα έχει βρει σε όλα με Παρί και Ατλέτικο!»

Ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του Τζόρνταν Χέντερσον στη Λίβερπουλ, με τον ίδιο να έχει ήδη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, αλλά παράλληλα να φημολογείται πως έχει συμφωνήσει τόσο με την Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και με την Ατλέτικο Μαδρίτης.



Μήλο της έριδος ο Χέντερσον: «Δίλημμα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και… Τζέραρντ, τα έχει βρει σε όλα με Παρί και Ατλέτικο!»

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Τζόρνταν Χέντερσον στη Λίβερπουλ, με τον αρχηγό των «κόκκινων» ναι μεν να έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα, αλλά παράλληλα να έχει στα χέρια του πρόταση και από τη Σαουδική Αραβία.

Δύο είναι οι σύλλογοι που τον έχουν προσεγγίσει, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο ίδιος προσελκύεται από το ενδεχόμενο να δουλέψει στην Αλ – Ετεφάκ, δίπλα στον Στίβεν Τζέραρντ.

Την ίδια ώρα, ανάρτηση του έγκριτου δημοσιογράφου, Chris Wheatley, αναφέρει πως ο Χέντερσον τα έχει βρει… σχεδόν σε όλα τόσο με την Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους «ροχιμπλάνκος» να τον θέλουν ξανά, μετά από τέσσερα χρόνια, όταν τότε είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ.

Πού καταλήγουμε; Όλα ανοιχτά προς το παρόν για τον Τζόρνταν Χέντερσον και την παραμονή του στη Λίβερπουλ. Και εντός των επόμενων ημερών, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει. Είτε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Άνφιλντ», είτε στην Ευρώπη, είτε σε άλλη Ήπειρο…

Δημήτρης Μανάκος