Τί θα κάνατε, αν ήσασταν στη θέση του Χάρι Κέιν;

Ένας χρόνος συμβολαίου. Κυλάει αντίστροφα ο χρόνος για να μείνει ελεύθερος. Βέβαια, σε έναν χρόνο μπορούν να συμβούν φοβερά και τρομερά πράγματα. Ο Χάρι Κέιν επέστρεψε το πρωί στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ. Όμως, αν ήσασταν στη θέση του και με την Μπάγερν να καραδοκεί, τί θα κάνατε;  



Τί θα κάνατε, αν ήσασταν στη θέση του Χάρι Κέιν;

Την περασμένη σεζόν κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και ο πρώτος σκόρερ στα χρονικά της Τότεναμ.

Έχει κουβαλήσει την ομάδα όσο περισσότερο μπορεί, έφτασε στα 30 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ, δίχως όμως να λάβει την αναγνώριση που του άξιζε, λόγω της παρουσίας του Χάαλαντ στο πρωτάθλημα, όμως, το σημαντικότερο είναι οι τίτλοι. Και αυτό λείπει παντελώς από την τροπαιοθήκη και του λονδρέζικου κλαμπ, αλλά φυσικά και από το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή.

Ο Χάρι Κέιν γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι γίνεται ένα από τα πιο hot ζητήματα της μεταγραφικής περιόδου για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Η Μπάγερν Μονάχου έχει εμφανιστεί και έχει προσφέρει μέχρι στιγμής 80+ εκατομμύρια ευρώ μαζί με μπόνους, για να πάρει τον αρχηγό των «σπιρουνιών» στη Γερμανία. Εκεί, μάλλον οι πιθανότητες του Κέιν για τρόπαια αυξάνονται κατακόρυφα, σε σύγκριση με την κατάσταση στην Τότεναμ…

Στην ομάδα όπου έχει ανδρωθεί ο Άγγλος επιθετικός, η πρόσληψη του Άγγελου Ποστέκογλου σημειώθηκε με ελπίδες και … προσευχές για κάτι πολύ καλύτερο απ’ ό,τι έχει συμβεί στα χρόνια της μετά – Ποτσετίνο εποχής στον σύλλογο. Με τον Ντάνιελ Λίβι να μην έχει ιδιαίτερες αντοχές για να στηρίξει κι εκείνος ένα μακρόπνοο πρότζεκτ, οι αναταράξεις γίνονταν όλο και συχνότερες, κάτι που δεν θέλει κανείς ποδοσφαιριστής.

Το συμβόλαιο του Χάρι Κέιν ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο από τώρα. Και η νέα σεζόν, δεν θα έχει καθόλου Ευρώπη...

Η Τότεναμ, θέλει να τον «δέσει» και για τα επόμενα χρόνια προσφέροντάς του το καλύτερο deal που υπάρχει σε ολόκληρη την Πρέμιερ, με εβδομαδιαίο μισθό στις 500.000 λίρες, ξεπερνώντας και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε!

Βέβαια, με ένα ενδεχόμενο νέο συμφωνητικό, αλλάζουν πολλά γύρω και από τη ρήτρα της αποδέσμευσής του…

Ο Ποστέκογλου τον θέλει μαζί του. Ο Λίβι δείχνει να τον έχει… δεμένο χειροπόδαρα, αλλά να κινδυνεύει να τον χάσει δίχως αντάλλαγμα το επόμενο καλοκαίρι. Η φετινή Γιουνάιτεντ δεν ασχολήθηκε, όμως, αναζητά επιθετικό και ουδείς ξέρει αν θα επανέλθει το 2024 στην περίπτωσή του.

Η Μπάγερν, αυτή τη στιγμή, εκφράζει στην πράξη την επιθυμία της. Τον θέλει πολύ και δείχνει να τον έχει δελεάσει αρκετά για να τον κάνει να σκέφτεται την παρουσία του στο Μόναχο.

Οι επιλογές είναι τρεις:

1)Παραμονή στην Τότεναμ μέχρι τη λήξη του συμβολαίου

2)Υπογραφή νέου συμφωνητικού με τα «σπιρούνια» και συνέχιση της ιστορίας προς αναζήτηση τρόπου για κατάκτηση τίτλων

3)Αλλαγή πλεύσης, μεταγραφή στην Μπάγερν και νέες επαγγελματικές ανάσες

Εσείς, τί θα κάνατε στη θέση του;

 

 

Κώστας Ζάλιαρης