Του πάει η κόκκινη φανέλα: Χαμογελαστός και αγωνιστικά ορεξάτος ο Μάουντ (vid)

Ο Μέισον Μάουντ έγινε το πρώτο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού που είδαμε με τη νέα του φανέλα εν δράσει και τα πρώτα του 45’ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φιλικό με την Λιντς, ήταν απόλυτα ικανοποιητικά για τους οπαδούς και τον Τεν Χαγκ.  



Του πάει η κόκκινη φανέλα: Χαμογελαστός και αγωνιστικά ορεξάτος ο Μάουντ (vid)

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε στο αρχικό σχήμα των «κόκκινων διαβόλων» στην φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης στο Όσλο της Νορβηγίας κι έδειξε να το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Από τις πρώτες του στιγμές στη νέα του ομάδα, όταν δήλωνε ότι ανυπομονούσε να μπει στο γήπεδο και ν’ αρχίσει τη δουλειά, ο Μέισον Μάουντ έβγαλε από τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την Γιουνάιτεντ, όλη την καλή του διάθεση.

Είχε την μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τη λόμπα που επιχείρησε από μεγάλη απόσταση μετά από κλέψιμο και γρήγορη σκέψη, είχε κινήσεις, τρεξίματα, φάνηκε να το χαίρεται και στην ανάπαυλα αποχώρησε, αφού ο Τεν Χαγκ άλλαξε όλη την 11άδα για να παίξουν οι νεαροί.

Ο Μέισον Μάουντ έχει το τρομερό χαρακτηριστικό του… χαμόγελου με το οποίο μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο κι εφόσον αισθάνεται καλά και νιώθει ότι τον υπολογίζουν στη νέα σελίδα της καριέρας του, μόνο σε καλό μπορεί να του βγει.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης