Ντεμπούτο για Χάβερτς στην Άρσεναλ με φιλική ισοπαλία (vids)

Στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Άρσεναλ, ο Κάι Χάβερτς είδε τον Μπουκάγιο Σάκα να σκοράρει το πρώτο τέρμα της ομάδας στην καλοκαιρινή της προετοιμασία και το 1-1 με την Νυρεμβέργη διαμορφώθηκε με αστείο αυτογκόλ του Ζορζίνιο.  



Ντεμπούτο για Χάβερτς στην Άρσεναλ με φιλική ισοπαλία (vids)

Οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν τα φιλικά μέσω των οποίων αρχικά θέλουν να ξεμουδιάσουν και να βρουν τα πατήματά τους κι έπειτα ο Αρτέτα ν’ αρχίσει να βλέπει να βγαίνουν στο χορτάρι συστήματα και δοκιμές.

Ο Μπουκάγιο Σάκα πέτυχε το πρώτο γκολ των Λονδρέζων για το φετινό καλοκαίρι στα πρώτα λεπτά πατώντας από δεξιά στην περιοχή και «εκτελώντας» με το αριστερό για το 1-0.

Στην ανάπαυλα ο Ισπανός κόουτς των «κανονιέρηδων» έκανε αρκετές αλλαγές, πέρασε στο παιχνίδι και ο Κάι Χάβερτς για να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα και ο Ζορζίνιο πέτυχε το τρομερό αυτογκόλ για το τελικό 1-1.

Ο Χέιν που είχε πάρει τη θέση του Ράμσντεϊλ στην ανάπαυλα, μοίρασε στον Ιταλό έχοντας βρεθεί αρκετά εκτός περιοχής, ο έμπειρος χαφ θέλησε να του γυρίσει αμέσως την μπάλα, όμως έβαλε περισσότερη δύναμη και την έστειλε στα δίχτυα!

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης