Ο Γκαρνάτσο δεν ξεχνάει τον Κριστιάνο και προπονείται με φανέλα CR7 από την Αλ – Νασρ! (pic)

Όσο μπόρεσε, έζησε τ’ όνειρο της συνύπαρξης στο γήπεδο με τον Κριστιάνο στην Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, τον θαύμαζε τόσο, που του ζήτησε να πανηγυρίζει κι εκείνος με τον τρόπο που είχε καθιερώσει ο Πορτογάλος! Τώρα, ο Γκαρνάτσο δείχνει στο μεγάλο του ίνδαλμα, ότι δεν τον ξεχνάει ποτέ!  



Ο Γκαρνάτσο δεν ξεχνάει τον Κριστιάνο και προπονείται με φανέλα CR7 από την Αλ – Νασρ! (pic)

Ο 19χρονος Αργεντινός επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων», αν μη τι άλλο την περασμένη σεζόν ξεχώρισε με το τσαγανό που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά για την ποιότητά του. Δεν θα βρισκόταν, άλλωστε, σε αυτή την ομάδα σε αυτό το επίπεδο, αυτά τα χρόνια, αν δεν είχε κάτι ιδιαίτερο…

Ο Γκαρνάτσο πρόλαβε για ένα μικρό χρονικό διάστημα να συνυπάρξει με το μεγάλο του ίνδαλμα, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όχι μονάχα στις προπονήσεις, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ζητούσε την άδεια του Πορτογάλου για να πανηγυρίζει όπως εκείνος, με τη γνωστή στάση του CR7 όταν … κοιμόταν στο πούλμαν, στη διαδρομή προς τα γήπεδα.

Τώρα, ο Γκαρνάτσο θέλησε να δείξει στον Ρονάλντο ότι μπορεί να είναι πολύ μακριά από εκείνον, αλλά δεν τον ξεχνάει και κάνει ατομικές προπονήσεις φορώντας τη φανέλα του, από την Αλ – Νασρ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης