Πρώτη προπόνηση για Ράις στην Άρσεναλ, στους ώμους του Αρτέτα ο Έντεγκααρντ! (vids)

Σε τρομερό κλίμα πραγματοποιείται η καλοκαιρινή προετοιμασία της Άρσεναλ, στην οποία ενσωματώθηκε και ο Ντέκλαν Ράις μετά και την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του. Τρομερό το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, ο Έντεγκααρντ πήδηξε στους ώμους τους προπονητή του που το απολαμβάνει μαζί με τους παίκτες!  



Πρώτη προπόνηση για Ράις στην Άρσεναλ, στους ώμους του Αρτέτα ο Έντεγκααρντ! (vids)

Οι «κανονιέρηδες» με την πολύτιμη εμπειρία του πρωταθλητισμού της περασμένης αγωνιστικής περιόδου προετοιμάζονται πλέον για να το κάνουν όλο ξανά από την αρχή, με την ευχή αυτή τη φορά να καταφέρουν κάτι περισσότερο και να πανηγυρίσουν κάποιον τίτλο το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ντέκλαν Ράις ενσωματώθηκε στην προετοιμασία και εμφανίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα της προπόνησης της ομάδας, στην οποία το κλίμα είναι εξαιρετικό. Αυτό φάνηκε και από την άσκηση κατά την οποία όλοι έπρεπε να τρέξουν και να βρουν ένα ταίρι πηδώντας στην πλάτη του, με τον Έντεγκααρντ να το κάνει αυτό... με τον Αρτέτα!

Ο κόουτς των «κανονιέρηδων» το απολαμβάνει το ίδιο με τους παίκτες του και η σχέση που έχει δημιουργήσει μαζί τους είναι βασικότατο και σημαντικότατο συστατικό για την επίτευξη των στόχων τους.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης