Κριστιάνο: «Δεν επιστρέφω στην Ευρώπη, έδειξα το δρόμο στους υπόλοιπους»!

Με το σκεπτικό πως με την δική του κίνηση δημιούργησε νέα δεδομένα και έβαλε για τα καλά την Σαουδική Αραβία στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε πως θεωρεί ότι... είναι πρωτοπόρος σε ακόμα μια νέα συνθήκη για το άθλημα. Πέταξε την «σπόντα» του και για τον Λιονέλ Μέσι...  



Κριστιάνο: «Δεν επιστρέφω στην Ευρώπη, έδειξα το δρόμο στους υπόλοιπους»!

Ο CR7 μετά το δεύτερο καταστροφικό του πέρασμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βλέπει τους «κόκκινους διαβόλους» να λάμπουν χωρίς εκείνον, ωστόσο, μάλλον δεν τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή.

Εκείνος βρίσκεται στην Αλ – Νασρ, φροντίζει όσο κι όταν μπορεί να προσελκύει πάνω του τα φώτα, όμως, θεωρεί πως η θαρραλέα απόφασή του να μετακινηθεί στην Σαουδική Αραβία, δημιούργησε νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο. «Έδειξα τον δρόμο σε όλους τους υπόλοιπους με αυτό που έκανα και τώρα έρχονται όλοι εδώ» σχολίασε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που ισχυρίστηκε ότι: «Δεν θα επιστρέψω πάλι στην Ευρώπη».

Βέβαια, δεν γινόταν να μην έχει παρακολουθήσει την επιλογή του Λιονέλ Μέσι ν' αποδεχθεί την πρόταση του καλού του φίλου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, αποφασίζοντας να παίξει για την Inter Miami, με τον Κριστιάνο να λέει: «Εδώ η Λίγκα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερη από το MLS»!

Κώστας Ζάλιαρης