Φεύγει και ο Αμπάντου, ο Τζέιμς γίνεται ο μακροβιότερος με... πέντε χρόνια θητείας!

Ο Ίθαν Αμπάντου σύντομα θ' αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι έχοντας παίξει μονάχα 10' στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Τσέλσι κι έτσι, ο Ρις Τζέιμς θα γίνει ο μακροβιότερος στο υπάρχον ρόστερ, έχοντας υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο το 2018!  



Φεύγει και ο Αμπάντου, ο Τζέιμς γίνεται ο μακροβιότερος με... πέντε χρόνια θητείας!

Είναι προφανές και ξεκάθαρο ότι έχει κλείσει ένας τεράστιος κύκλος για τους «μπλε» του Λονδίνου που αποδεσμεύουν ποδοσφαιριστές... με το τσουβάλι και φροντίζουν τόσο για τα έσοδά τους, όσο και για την απαραίτητη ισορροπία στα οικονομικά, αφού αυτά είχαν... ξεφύγει το τελευταίο διάστημα.

Ο Ίθαν Αμπάντου μετά από τρεις δανεισμούς την τελευταία τριετία, αποχωρεί πλέον οριστικά, αφού σύντομα θα έχει ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Λιντς έναντι 7 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Ουαλός χαφ είχε βρεθεί στο λονδρέζικο κλαμπ από το 2017, όμως, έχει παίξει μόλις 10' σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ με την ομάδα! Η δική του αποχώρηση, καθιστά αυτή τη στιγμή μακροβιότερο παίκτη στο υπάρχον ρόστερ τον Ρις Τζέιμς, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μετά την ανάδειξή του από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το 2018!

Κώστας Ζάλιαρης