Ξανά στο Λονδίνο ο Λουκάκου, άνανδρο και προδότη τον θεωρούν στην Ίντερ!

Στην αγγλική πρωτεύουσα για να κάνει προπονήσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του με την Τσέλσι βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου, που όμως, αποχωρώντας από την Ίντερ, έγινε ξανά... «εχθρός» των οπαδών, λόγω της προτίμησης που δείχνει για να συνεχίσει στην Γιουβέντους!  



Ξανά στο Λονδίνο ο Λουκάκου, άνανδρο και προδότη τον θεωρούν στην Ίντερ!

Παρά το γεγονός πως στο Μιλάνο δυο φορές στην καριέρα του προσπάθησε ν' αναγεννηθεί και να ξαναβρεί τον καλό εαυτό του, ο Ρομέλου Λουκάκου φεύγει από την ιταλική πόλη και γνωρίζει πως γίνεται γι' ακόμα μια φορά λόγος... οργής για τους οπαδούς των «νερατζούρι».

Με την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Ίντερ, επέστρεψε στο Λονδίνο, ως όριζε η συμφωνία του με την Τσέλσι, η οποία μιλάει συνεχώς με τους εκπροσώπους και τον δικηγόρο του παίκτη ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση για το μέλλον του.

Η Γιουβέντους δείχνει να έχει δελεάσει τον Βέλγο, που όμως έχει γίνει αποδέκτης ενδιαφέροντος και από την Σαουδική Αραβία.

Πάντως, οι φίλοι της Ίντερ δεν θα τον συγχωρήσουν γι' ακόμα μια φορά, αναφέροντας σε ανακοίνωσή τους: «Δεν θέλουμε να σε ξαναδούμε! Μας πρόδωσες όλους. Πάντα σε υπερασπιζόμασταν κι εσύ μας δίνεις ακόμα μια μαχαιριά. Πας εκεί που προσφέρουν περισσότερα, ενώ έχει φιλήσει το σήμα μας στη φανέλα σου. Δεν είσαι άνδρας»!

Κώστας Ζάλιαρης