Ο Φοφανά έχει χάσει περίπου 1,5 έτος ποδοσφαίρου με τραυματισμούς από το 2019 και μετά!

Ο Γουέσλεϊ Φοφανά καλείται να παλέψει κόντρα και στην μοίρα του που του έχει παίξει πολύ άσχημα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, με τον 22χρονο αμυντικό της Τσέλσι να τίθεται εκτός ίσως και για ολόκληρη τη νέα σεζόν μετά την επέμβαση στον χιαστό.  



Ο Φοφανά έχει χάσει περίπου 1,5 έτος ποδοσφαίρου με τραυματισμούς από το 2019 και μετά!

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 και μάλιστα κόστισε 75 εκατ.λίρες, όμως, δεν έχει καταφέρει να προσφέρει στους «μπλε». Και φυσικά αποτέλεσε ακόμα ένα από τα πολλά και μεγάλα προβλήματα του κλαμπ του Λονδίνου την περασμένη σεζόν, από τη στιγμή που δεν μπορούσαν οι… τέσσερις προπονητές που βρέθηκαν στην άκρη του πάγκου να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Τώρα, ο Γουέσλεϊ Φοφανά καλείται να λείψει πάλι για πολλούς μήνες, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στον χιαστό κι αν όλα πάνε καλά, ίσως απλά προλάβει κάποια από τα τελευταία παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την περασμένη σεζόν απουσίασε για 126 μέρες, δηλαδή για τέσσερις μήνες, με πρόβλημα στο γόνατο, ενώ, από την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2019-2020, ο νεαρός αμυντικός έχει χάσει 469 ημέρες!

Κώστας Ζάλιαρης