Ο Έβανς επέστρεψε μετά από 3000 ημέρες και η Γιουνάιτεντ κέρδισε ξανά φιλικό με clean sheet! (vid)

Δεύτερο επιτυχημένο τεστ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Λυών σε φιλική αναμέτρηση, χάρη σε γκολ του Ντόνι Φαν ντε Μπέικ. Επέστρεψε ο Τζόνι Έβανς μετά από οκτώ χρόνια, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο ο Μέισον Μάουντ.



Ο Έβανς επέστρεψε μετά από 3000 ημέρες και η Γιουνάιτεντ κέρδισε ξανά φιλικό με clean sheet! (vid)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεχίζει την προετοιμασία της με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Λυών, σε φιλική αναμέτρηση.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντόνι Φαν ντε Μπέικ στο 49ο λεπτό, με πολύ ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση, με τον Ολλανδό να παίρνει την θέση του Μέισον Μάουντ, που δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο ημίχρονο.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα του, χρησιμοποιώντας αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά η στιγμή του ματς έλαβε χώρα με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Όταν δηλαδή ο Τζόνι Έβανς πέρασε στην αναμέτρηση, παίρνοντας θέση στο κέντρο της άμυνας και φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2015.

Τότε, είχε χρησιμοποιηθεί για 50 λεπτά, στη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Κρίσταλ Πάλας με 2-1 στο «Σέλχαρστ Παρκ» και πλέον, 2993 ημέρες μετά, ο έμπειρος στόπερ είναι ξανά μέλος των «κόκκινων διαβόλων»!

Δημήτρης Μανάκος