Απίθανο συμβόλαιο στην Αλ Ετιφάκ ο Χέντερσον: Δυόμιση φορές μεγαλύτερος ο μισθός του την… εβδομάδα!

Τρομερή συμφωνία πάει να κλείσει με την Αλ Ετιφάκ ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους Σαουδάραβες και αν η Λίβερπουλ πει το «ναι», τότε θα λάβει 2,5 φορές περισσότερα χρήματα την εβδομάδα, από ό,τι έπαιρνε στο «Νησί».



Απίθανο συμβόλαιο στην Αλ Ετιφάκ ο Χέντερσον: Δυόμιση φορές μεγαλύτερος ο μισθός του την… εβδομάδα!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει περάσει το ζήτημα της μεταγραφής του Τζόρνταν Χέντερσον στην Αλ Ετιφάκ, με τον Άγγλο να τα έχει βρει σε όλα με τους Σαουδάραβες και την αποχώρησή του από το «Άνφιλντ» μετά από 12 χρόνια, να φαντάζει πλέον πιο πιθανή από ποτέ.

Φυσικά, για να φτάσει στο σημείο ο αρχηγός της Λίβερπουλ να επιθυμεί να φύγει από τον σύλλογο, αντιλαμβάνεστε πως οι οικονομικές απολαβές θα είναι τεράστιες. Και αισίως, έγιναν γνωστές, με τον Τζόρνταν Χέντερσον να έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, έναντι 350.000 λιρών την εβδομάδα, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τι σημαίνει αυτό; Πως επί της ουσίας, οι περσινές του οικονομικές αποδοχές αυξάνονται σχεδόν κατά… 2,5 φορές. Πέρυσι, έπαιρνε από τη Λίβερπουλ, 140.000 λίρες την εβδομάδα. Φέτος, όντας και ένα χρόνο μεγαλύτερος, το ετήσιο συμβόλαιό του, θα φτάνει σχεδόν τα 17 εκατομμύρια. Μπορείς εν τέλει να πεις «όχι»;

Δημήτρης Μανάκος