Νέα θέση στον Τσιμίκα από τον Κλοπ; Έπαιξε δίπλα στον ΜακΆλιστερ, «γκρίνια» από τον κόσμο της Λίβερπουλ! (pic)

Σε μία θέση που κατά πάσα πιθανότητα, δεν είχε αγωνιστεί ποτέ στην καριέρα του, αγωνίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας στο φιλικό της Λίβερπουλ με την Καρλσρούη, με τον κόσμο των «κόκκινων» να μην… ενθουσιάζεται από την επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ.  



Νέα θέση στον Τσιμίκα από τον Κλοπ; Έπαιξε δίπλα στον ΜακΆλιστερ, «γκρίνια» από τον κόσμο της Λίβερπουλ! (pic)

Μπορεί η Λίβερπουλ να επικράτησε με 4-2 απέναντι στην Καρλσρούη, στο πρώτο της φιλικό τεστ με φόντο την έναρξη της νέας σεζόν, όμως το γεγονός πως ο Ντιόγο Ζότα εξασφάλισε τη νίκη στο φινάλε, δεν φάνηκε να αφήνει άπαντες ικανοποιημένους.

Αρκετά ήταν τα… σχόλια στο Twitter από τους φίλους της ομάδας, αναφορικά με τα ανασταλτικά κενά που παρουσίασε και το ότι η αντίπαλός της ήταν μία ομάδα από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ενώ η κριτική αφορούσε και τον… Κώστα Τσιμίκα.

Ο Έλληνας μπακ πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να του… αλλάξει θέση. Τον τοποθέτησε στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, δίπλα στον Αλέξις ΜακΆλιστερ, και η αλήθεια είναι πως στα πρώτα λεπτά, ο Τσιμίκας δεν είχε βρει τα πατήματά του.

Με το πέρασμα του χρόνου βελτίωσε την απόδοσή του, αλλά το Twitter δεν είχε την ίδια άποψη…

«Δεν γίνεται να απομένουν 25 ημέρες μέχρι την έναρξη της Premier League, να έχουμε χάσει πέντε μέσους, να φεύγουν ακόμη δύο και να παίζουμε με τον Τσιμίκα δίπλα στον ΜακΆλιστερ…», έγραφαν χαρακτηριστικά!

 

 

Δημήτρης Μανάκος