Τέτοιες φάσεις στα επίσημα ο Νούνιες θα πρέπει να τις τελειώνει δίχως δεύτερη σκέψη (vid)

Πέρυσι, ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης και το γεγονός πως με κάποιον τρόπο οι αντίπαλοι τερματοφύλακες έβγαιναν νικητές. Φέτος, ο Ντάργουιν Νούνιες θα πρέπει να μάθει να τελειώνει δίχως σκέψη, φάσεις όπως αυτή με την οποία άνοιξε το σκορ στο φιλικό της Τετάρτης με την Καρλσρούη.  



Τέτοιες φάσεις στα επίσημα ο Νούνιες θα πρέπει να τις τελειώνει δίχως δεύτερη σκέψη (vid)

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ήρθε αντιμέτωπος με κριτική που δεν ήταν ιδιαίτερα θετική, για τις περσινές του εμφανίσεις και πολύ περισσότερο για την αποτελεσματικότητά του μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Ναι μεν βάσει χρόνου συμμετοχής τα γκολ του ήταν τέτοια που τον καθιστούσαν ιδιαίτερα αξιόπιστο όταν επιλεγόταν από τον Γιούργκεν Κλοπ, όμως, έγινε αντιληπτό το πρόβλημα αυτοπεποίθησης που έμοιαζε ν’ αντιμετωπίζει. Ή ακόμα και οι δυσκολίες από το βάρος που του προστέθηκε λόγω του υψηλότατου κόστους για τη μετακίνησή του από την Μπενφίκα.

Στο πρόσφατο φιλικό ματς επί γερμανικού εδάφους, στο 3ο λεπτό, φεύγει ολομόναχος απέναντι από τον αντίπαλο πορτιέρε, πάλι όμως επιλέγει να κάνει κακή πάσα προς τον Σαλάχ κι όχι να τελειώσει τη φάση. Ήταν τυχερός που έγινε ξανά αποδέκτης της μπάλας και σκόραρε, όμως, τέτοιες στιγμές θα πρέπει να τις εκμεταλλεύεται στο έπακρο και να μην ρισκάρει. Ίσως του βγήκε λόγω και του φιλικού χαρακτήρα του ματς, αλλά ο Κλοπ μάλλον δεν θα θέλει να το ξαναδεί αυτό…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης