«Τελειώνει» ο Εμπαπέ από την Παρί – Θα τον δούμε… άμεσα στην Premier League;

Τις τελευταίες του ημέρες στο Παρίσι φαίνεται πως βιώνει ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος τέθηκε εκτός προετοιμασίας της Παρί Σεν Ζερμέν και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θα μπορούσαμε να τον δούμε στο «Νησί» ή η επιλογή της Ρεάλ Μαδρίτης θα προκύψει και πάλι για χάρη του;



«Τελειώνει» ο Εμπαπέ από την Παρί – Θα τον δούμε… άμεσα στην Premier League;

Είχαμε σχεδόν… λησμονήσει το ζήτημα της παραμονής ή της αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και ο ίδιος δεν είχε λάβει την οριστική του απόφαση, αλλά αντί για αυτόν, ο ίδιος ο σύλλογος αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα.

Ποια είναι αυτά; Να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή της προετοιμασίας στην Ιαπωνία, θεωρώντας πως ο Γάλλος ήθελε ναι μεν να συνεχίσει και φέτος να βρίσκεται στο Παρίσι, αλλά δίχως να επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με το club να τον χάνει του χρόνου ως ελεύθερος.

Συνεπώς, όλα δείχνουν πως η επιλογή της Παρί Σεν Ζερμέν θέτει τον Εμπαπέ εκτός ομάδας και πλέον, αυτός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δύο φαντάζουν ως οι πιο πιθανές επιλογές.

Ρεάλ Μαδρίτης ή Premier League… Φυσικά και έχει τον πρώτο λόγο η «Βασίλισσα», αλλά ποιος αποκλείει το ενδεχόμενο να μπει στη διεκδίκησή του και η Τσέλσι ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που οικονομικά έχουν τις δυνατότητες; Σύντομα, θα πάρουμε την απάντησή μας…

Δημήτρης Μανάκος