Η Σίτι πάει για Μπαρέλα με 120 εκατ. και ζητάει τα 100 για τον Μπερνάρντο!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει τις ικανότητες του Νικολό Μπαρέλα στο ρόστερ του, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να εξασφαλιστούν τουλάχιστον 100 εκατ.ευρώ από την παραχώρηση του Μπερνάρντο Σίλβα...  



Η Σίτι πάει για Μπαρέλα με 120 εκατ. και ζητάει τα 100 για τον Μπερνάρντο!

Ο Μπερνάρντο έχει βρεθεί πολύ κοντά στην αποχώρηση από το Μάντσεστερ στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, όμως, από τη στιγμή που έχει παραμείνει στο ρόστερ, είναι τρομερός επαγγελματίας και κάνει τα πάντα για το καλό της ομάδας του.

Δεν θα είναι διαφορετική και η τρέχουσα ευκαιρία του Πορτογάλου για να κάνει κάτι νέο στην καριέρα του μακριά από τους “πολίτες”, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να θεωρεί πως αν αποχωρήσει ο Μπερνάρντο, ο Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ θα ήταν ένα εξαιρετικό κομμάτι για να μπει στα χαφ του δικού του παζλ στη Σίτι.

Μάλιστα, οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Σίτι είναι πρόθυμη να διαθέσει μέχρι και 120 εκατ.ευρώ για τον ποδοσφαιριστή των “νερατζούρι” αρκεί φυσικά να έχουν εξασφαλίσει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού από την παραχώρηση του Μπερνάρντο.

Πάντως, οι Πρωταθλητές Ευρώπης απέρριψαν πριν από λίγο καιρό την προσφορά των 40 εκατομμυρίων με παίκτη στο deal, για να πάρουν τον Πορτογάλο εξτρέμ της κυρίαρχης ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης