Σιγά που θα έχανε ο Αγουέρο το ντεμπούτο του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Ο θρυλικός πρώην αστέρας της Σίτι και κολλητός του Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Αγουέρο, ήταν ξανά εκεί για να καμαρώσει τον φίλο του και φυσικά να χαρεί μαζί του το ντεμπούτο και το νικητήριο γκολ στο ματς της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Κρουζ Αζούλ!   



Σιγά που θα έχανε ο Αγουέρο το ντεμπούτο του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Ο Αργεντινός που έγραψε ιστορία με τη φανέλα των "πολιτών" και αναγκάστηκε ν' αποσυρθεί πολύ νωρίς λόγω προβλήματος στην καρδιά μη καταφέρνοντας να χαρεί την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, ήταν παρών για τον φίλο του, στο γήπεδο που ο Λίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση, στη νέα εποχή της καριέρας του στην Ίντερ Μαϊάμι. 

Φυσικά, όταν τον είδε να έχει αναλάβει την εκτέλεση του φάουλ λίγο έξω από την περιοχή στο 90' + 4', ο Αγουέρο το πίστεψε έβγαλε το κινητό, άρχισε να βιντεοσκοπεί τη φάση και φυσικά θα έχει να θυμάται με το βίντεο την τρομερή στιγμή που βίωσε ο κολλητός του και στην οποία εκείνος ήταν δίπλα του! 

Φυσικά το ίδιο είχε κάνει και τον περασμένο Δεκέμβρη στο Μουντιάλ του Κατάρ, τρέχοντας στον αγωνιστικό χώρο για να τον αγκαλιάσει μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον τελικό με τους Γάλλους! 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης