«Χορός» με τον Τζάκσον και γκολ... υπόσχεση από τον Μούντρικ (vid)

Ο Μικάιλο Μούντρικ για πρώτη φορά με την μπλε φανέλα βρήκε δίχτυα με την ελπίδα φέτος η πρώτη του γεμάτη χρονιά στην Τσέλσι να είναι τέτοια που θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό του. Highlight η μαγική συνεργασία του με τον Νίκολας Τζάκσον στο δεύτερο γκολ επί της Μπράιτον.  



«Χορός» με τον Τζάκσον και γκολ... υπόσχεση από τον Μούντρικ (vid)

Ο Ουκρανός εξτρέμ δεν το έβαλε ποτέ κάτω παρά τις τεράστιες δυσκολίες της περασμένης αγωνιστικής περιόδου στους «μπλε». Ναι μεν είχε εντυπωσιάσει σ’ εκείνο το ντεμπούτο που είχε κάνει με αντίπαλο την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», ωστόσο, το υπόλοιπο κομμάτι της σεζόν ήταν κάκιστο για εκείνον.

Γενικότερα η κατάσταση στην Τσέλσι είχε επηρεάσει όλους τους ποδοσφαιριστές που δεν κατάφερναν να κάνουν κάτι για να ξεχωρίσουν και να δώσουν βοήθειες στην ομάδα.

Τώρα, ο Μούντρικ θέλει όλα να τα κάνει διαφορετικά και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, στην έναρξη του τουρνουά Premier League Summer Series στις ΗΠΑ, έδειξε ότι… έχει πολλά πράγματα που θα βγάλει στο γήπεδο.

Τα σπριντ από αριστερά δεν σταματούν, ενώ, τώρα που βρήκε συμπαίκτη να συνεννοείται δίχως κόπο, οι ευκαιρίες για γκολ θα μπορούν να γίνουν πολύ περισσότερες. Με τον Νίκολας Τζάκσον κατάφερε να κάνει τρομερή συνεργασία πριν από το γκολ που πέτυχε για το προσωρινό 2-1 κόντρα στους «γλάρους», αφού οι δυο τους άλλαξαν από δυο φορές φορές την μπάλα πριν την «εκτέλεση» από τον Ουκρανό εξτρέμ.

Ο πανηγυρισμός τους ήταν έντονος παρά τον φιλικό χαρακτήρα του ματς, αφού κάπως έτσι παίρνουν αυτοπεποίθηση και δείχνουν ότι θέλουν να μπουν με φόρα στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης