Ένα γκολ και τρεις ασίστ στα δύο πρώτα του ματς με την Τσέλσι ο Νίκολας Τζάκσον (vid)

Προς το παρόν, με μόλις δυο φιλικά ματς προετοιμασίας, ο Νίκολας Τζάκσον δείχνει πως αποτελεί μια από τις πιο πολλά υποσχόμενες μεταγραφές της Τσέλσι, με τον 22χρονο επιθετικό να το διασκεδάζει και να έχει «δέσει» ήδη με τους νέους του συμπαίκτες!  



Ένα γκολ και τρεις ασίστ στα δύο πρώτα του ματς με την Τσέλσι ο Νίκολας Τζάκσον (vid)

Ο Σενεγαλέζος κατάφερε μετά την μια ασίστ στην ευρεία φιλική νίκη επί της Ρέξαμ πριν από μερικές μέρες, να ετοιμάσει άλλα δυο τέρματα για τους Μούντρικ και Γκάλαχερ, αλλά και να σκοράρει ο ίδιος.

Όντας χαμογελαστός μετά το παιχνίδι με την Μπράιτον στην έναρξη του Premier League Summer Series, ο Νίκολας Τζάκσον ήταν χαμογελαστός για όσα έχει καταφέρει ήδη και τόνισε πως αισθάνεται πολύ καλά με τα υπόλοιπα παιδιά στην Τσέλσι. Και αυτό από μόνο του είναι τεράστια πρόοδος, συγκριτικά με ό,τι συνέβαινε πέρυσι, όπου όταν δεν ήταν σκυμμένα τα κεφάλια, τότε απλά… ανυπομονούσαν για τις διακοπές, όπως ανέφερε ο Φρανκ Λάμπαρντ σε πρόσφατη συνέντευξη.

Ο Τζάκσον αναδείχθηκε και MVP της φιλικής αναμέτρησης με τους «γλάρους» και ευχήθηκε ν’ ακολουθήσουν περισσότερα βραβεία μέσα στη σεζόν.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης