Τα… σκυλιά του Φαμπίνιο ίσως οδηγήσουν σε «ναυάγιο» την μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ!

Όλα τα είχαμε ακούσει, αλλά μια μεταγραφή μπορεί τελικά να χαλάσει και εξαιτίας… ράτσας σκυλιών! Όσο η μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ καθυστερεί, βρέθηκε ο λόγος που μόνο σίγουρη δεν θεωρείται αυτή τη στιγμή η μετακίνηση του Βραζιλιάνου στην Σαουδική Αραβία!  



Τα… σκυλιά του Φαμπίνιο ίσως οδηγήσουν σε «ναυάγιο» την μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ!

Ο χαφ της Λίβερπουλ αναμενόταν ν’ αλλάξει άμεσα ήπειρο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία που κάνει… πάρτι φέτος στο μεταγραφικό «παζάρι», όμως, η υπόθεση ακόμα δεν έχει κλείσει. Και ενδεχομένως να οδηγήσει σε ένα από τα πιο απίστευτα «ναυάγια» που έχουν παρατηρηθεί ποτέ σε μεταγραφές!

Αυτό, διότι φαίνεται πως τα σκυλιά του Βραζιλιάνου μέσου δεν επιτρέπονται στη χώρα που θα πάει εκείνος να παίξει! Πρόκειται για δυο γαλλικά μπουλντόγκ, τα οποία θεωρούνται άκρως επικίνδυνα και επιθετικά βάσει νομοθεσίας (!) για τα κατοικίδια!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ έχει κάνει το ταξίδι στην Αγγλία για να τελειώσει η μεταγραφή, όμως, το «κώλυμα» που προέκυψε – ή τουλάχιστον που παρουσιάζεται ως λόγος της καθυστέρησης – είναι αν μη τι άλλο κάτι αρκετά πρωτότυπο!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης