Έκλεισε ο Άμραμπατ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Το deal, η διάψευση και η προτεραιότητα του παίκτη…

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σοφιάν Άμραμπατ της Φιορεντίνα. Τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα;



Έκλεισε ο Άμραμπατ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Το deal, η διάψευση και η προτεραιότητα του παίκτη…

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει θέσει ως πρώτο της στόχο την απόκτηση επιθετικού, με τον Χόιλουντ της Αταλάντα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι υπόλοιπες περιπτώσεις, σε άλλες θέσεις, της περνούν αδιάφορες.

Και μεγαλύτερη απόδειξη από όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες για τον Σοφιάν Άμραμπατ, σαφώς και δεν υφίσταται. Διότι, αρκετά δημοσιεύματα αρχικά ανέφεραν πως ο παίκτης της Φιορεντίνα τα έχει βρει σε όλα με τους «κόκκινους διαβόλους» και πως και οι «βιόλα» έχουν πει το «ναι».

Εν συνεχεία όμως, ήρθε ο Fabrizio Romano να ανατρέψει την κατάσταση λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Συγκεκριμένα, ο έγκριτος δημοσιογράφος επισήμανε πως για να μπει στη διαδικασία η Γιουνάιτεντ να ασχοληθεί με τον Άμραμπατ, πρέπει πρώτα να αποχωρήσει ο Φρεντ.

Και όσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, η περίπτωση του μέσου της Φιορεντίνα είναι «παγωμένη». Υπάρχει ενδιαφέρον, έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά μέχρι… εκεί, με τις εξελίξεις στο εν λόγω ζήτημα να αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα.

Πάντως, όπως έχει γραφτεί και πριν από μερικές ημέρες, προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή αποτελεί η Μπαρτσελόνα. Και κύκλοι του περιβάλλοντός του έχουν αναφέρει πως αν δεν πάει στους Καταλανούς, προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Serie A. Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος