Γι’ αυτό η Γιουνάιτεντ ψάχνει απεγνωσμένα επιθετικό… (vid)

Ο Ράσμους Χόιλουντ της Αταλάντα είναι ο κύριος στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα γκολ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Παρά τα όσα κατάφερε η ομάδα του Τεν Χαγκ την περασμένη σεζόν, το σκοράρισμα ήταν σε επίπεδα που δεν βοηθούν την επιχείρηση υπέρβασης…  



Γι’ αυτό η Γιουνάιτεντ ψάχνει απεγνωσμένα επιθετικό… (vid)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αν και είχαν τον εξαιρετικό Μάρκους Ράσφορντ να το παίρνει πάνω του και ν’ αποδεικνύει πως η ομάδα μπορεί να στηριχθεί σ’ εκείνον, δεν είχαν την πολυτέλεια της ύπαρξης ενός τρομερά αποτελεσματικού στράικερ.

Ακόμα και ο Βέγκορστ μπορεί να έκανε πολύ καλή δουλειά και να συνείσφερε με τον τρόπο του, όντας από τους πιο συνεργάσιμους και δεκτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά γκολτζής δεν αποδείχθηκε στο σύντομο πέρασμά του από το κλαμπ.

Ο Ράσμους Χόιλουντ της Αταλάντα, έχοντας χαρακτηριστεί ένας από τους ανερχόμενους αστέρες της Ευρώπης σε ό,τι αφορά στους επιθετικούς, είναι ο παίκτης που διεκδικεί ο Τεν Χαγκ για τη γραμμή κρούσης. «Κοστολογείται στα 80, 90, 100 εκατομμύρια…» είπε ο κόουτς των Μπεργκαμάσκι, Γκασπερίνι, με την ιταλική ομάδα να δείχνει ότι δεν θα τον παραχωρήσει τόσο εύκολα.

Η Γιουνάιτεντ, πάντως, την περασμένη σεζόν, είχε να επιδείξει το χειρότερο σύνολο τερμάτων ανάμεσα στα κλαμπ που τερμάτισαν στην πρώτη 6άδα της Πρέμιερ Λιγκ. Και μάλιστα, σε μια χρονιά που κατακτήθηκε ο πρώτος τίτλους έπειτα από το 2017 και σημειώθηκε επιστροφή στην 4άδα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Κι όμως, το σκοράρισμα… έπασχε. Αυτό προσπαθεί να διορθώσει ο Ολλανδός τεχνικός, αν και η ομάδα του αρνείται να ξεπεράσει τα 70 εκατομμύρια ευρώ για τον Χόιλουντ…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης