Μέχρι την Πέμπτη η πρόταση της Γιουνάιτεντ για Χόιλουντ (vids)

Στην Αταλάντα θέλουν ν’ ασκήσουν πίεση για να γνωρίζουν αν θα έχουν ή όχι τον Ράσμους Χόιλουντ στο ρόστερ την επόμενη σεζόν και η Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι μέχρι την Πέμπτη θα έχει καταθέσει την προσφορά της, που όμως δεν θα φτάσει στα 100 εκατομμύρια…  



Μέχρι την Πέμπτη η πρόταση της Γιουνάιτεντ για Χόιλουντ (vids)

Ο νεαρός επιθετικός έχει κάνει ντόρο το τελευταίο διάστημα και φέρεται να έχει προστεθεί στη λίστα και της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν σε θέση ισχύος στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Γκασπερίνι ευελπιστεί να καταφέρει να κρατήσει τον Χόιλουντ στην Αταλάντα, όμως, η Γιουνάιτεντ θέλει να προσθέσει την τρομερά ποιοτική επιλογή στους διαθέσιμους παίκτες που θα έχει ο Τεν Χαγκ για την γραμμή κρούσης.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η προσφορά του αγγλικού κλαμπ θα έχει κατατεθεί μέχρι την Πέμπτη, ενώ, λέγεται ότι θα ξεπερνά τα 70 εκατομμύρια και σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσει κοντά στα 100 εκατ.ευρώ. Αυτό, έχει καταστεί ξεκάθαρο και από τους «κόκκινους διαβόλους», πως δεν θα παίξουν το παιχνίδι της ομάδας από το Μπέργκαμο.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης