Δεν ανησυχεί για τις απουσίες ο Τραπατόνι

Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στη διαδικασία των μπαράζ, παρά τις απουσίες των Ρόμπι Κιν και Κέβιν Ντόιλ, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιρλανδίας, Τζιοβάνι Τραπατόνι.



Δεν ανησυχεί για τις απουσίες ο Τραπατόνι

Ο έμπειρος Ιταλός, είδε την ομάδα του να παίρνει αυτό που θέλει απέναντι στην Αρμενία (2-1), ωστόσο δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντόιλ.

Ο επιθετικός της Γουλβς, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια, κάτι που μεταφράζεται σε απουσία του από το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.

Συνυπολογίζοντας και τον τραυματισμό του Ρόμπι Κιν, ο οποίος αναμένεται να μείνει για τις επόμενες 4 εβδομάδες εκτός δράσης, ο Τραπατόνι αντιμετωπίζεις πολύ σημαντικά προβλήματα στη γραμμή κρούσης, ωστόσο σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι φάνηκε αισιόδοξος, τονίζοντας πως λύσεις υπάρχουν.

«Σίγουρα είναι δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές και ελπίζω ο Ρόμπι να τα καταφέρει και να είναι διαθέσιμος στο πρώτο παιχνίδι. Ακόμα και να μη συμβεί αυτό δεν ανησυχώ γιατί υπάρχουν λύσεις για τις συγκεκριμένες απουσίες. Είμαστε μια ομάδα που δεν βασίζεται σε ένα ή δύο πρόσωπα αλλά στο σύνολο» ανέφερε ο 72χρονος Ιταλός τεχνικός.

Η Ιρλανδία θα βρεθεί στο γκρουπ των «δυνατών» στην κλήρωση της Κρακοβία την Πέμπτη, μαζί με τις Πορτογαλία, Τσεχία και Κροατία, κάτι που σημαίνει ότι ο αντίπαλός της θα προκύψει από Τουρκία, Εσθονία και Μαυροβούνιο.