Επιβλητική Άρσεναλ με πέντε γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα! (vid)

Ένα φιλικό που δεν θα ξεχαστεί εύκολα και στην Άρσεναλ θα το έχουν ως οδηγό για τη νέα σεζόν! Οι «κανονιέρηδες» έφτασαν στο τρομερό 5-3 απέναντι στην Μπαρτσελόνα σε φιλική αναμέτρηση επί αμερικανικού εδάφους, με τον Λεάντρο Τροσάρ να σκοράρει δις και τον Φάμπιο Βιέιρα να κλέβει την παράσταση με την «οβίδα» του.  



Επιβλητική Άρσεναλ με πέντε γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα! (vid)

Ο Μικέλ Αρτέτα είδε τον Κάι Χάβερτς να σκοράρει ξανά με τη νέα του ομάδα και να είναι εκείνος που έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης, αφού, ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2 μέχρι να έρθει η απόλυτη ανατροπή από τους Λονδρέζους και να φτάσουν στα πέντε γκολ.

Εντυπωσιακά τελειώματα από τον Λεάντρο Τροσάρ που «εκτέλεσε» πρώτα χαμηλά με το αριστερό κι έπειτα με το δεξί με ωραία προσπάθεια εν κινήσει, ενώ, ο Φάμπιο Βιέιρα έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με τρομερό αριστερό σουτ από απόσταση!

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις στο 7ο λεπτό ο Σάκα είχε βάλει μπροστά στο σκορ την Άρσεναλ και στο 22' αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με τους «μπλαουγκράνα» να κάνουν ανατροπή με Λεβαντόφσκι και Ραφίνια μέχρι το 34'. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης