Κριστιάνο και Μανέ: Από τον τελικό του Κάριους και το… ιστορικό 5-0 της Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ, συμπαίκτες! (vid)

Μία «ανάσα» από τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως βρίσκεται ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους Σαουδάραβες και αναμένει το «ναι» της Μπάγερν Μονάχου για να αλλάξει… Ήπειρο.



Κριστιάνο και Μανέ: Από τον τελικό του Κάριους και το… ιστορικό 5-0 της Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ, συμπαίκτες! (vid)

Μπορεί ο Τόμας Τούχελ να δήλωσε πριν από μερικές ημέρες πως θα χρειαστεί χρόνος για να έχουμε εξελίξεις στο ζήτημα της παραμονής ή της αποχώρησης του Σαντιό Μανέ από την Μπάγερν Μονάχου, όμως σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, όλα έχουν εξελιχθεί ταχύτερα.

Η Αλ Νασρ τον θέλει πολύ, ο ίδιος είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Σαουδική Αραβία και αισίως, το ενδιαφέρον της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον αποκτήσει, μεταφράστηκε και σε επίσημη πρόταση 37 εκατομμυρίων.

Δύσκολο μοιάζει να απορρίψει μία τέτοια προσφορά η Μπάγερν Μονάχου, πράγμα που σημαίνει πως αν ο Σαντιό Μανέ γίνει συμπαίκτης με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, θα έχουν χρόνο για να συζητήσουν για δύο αποτελέσματα που «πόνεσαν» αμφότερους, όταν έλαβαν χώρα.

Ο λόγος για τον τελικό του Champions League την σεζόν 2017-18, με τα λάθη του Κάριους και την κατάκτηση του τροπαίου από την «Βασίλισσα» και εν συνεχεία, τέσσερα χρόνια μετά, για το ιστορικό 5-0 της Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ».

 

 

Αμφότεροι, και στις δύο αναμετρήσεις, βρέθηκαν στην βασική ενδεκάδα, με τον Κριστιάνο να σκοράρει στην δεύτερη περίπτωση αλλά το γκολ να ακυρώνεται, και τον Σενεγαλέζο να έχει ισοφαρίσει σε εκείνον τον τελικό προσωρινά, προτού ακολουθήσουν τα σφάλματα που άπαντες θυμόμαστε.

 

 

Θα έχουν χρόνο όμως για να λύσουν τις διαφορές τους. Ας γίνουν πρώτα συμπαίκτες και έπειτα, μετά από δύο αρνητικά «σκηνικά» μεταξύ τους, θα… τριτώσει το καλό!

Δημήτρης Μανάκος