Ανελέητο τρολάρισμα στον Τσιμίκα: «Πάλι μιλάς; Την ιστορία της ζωής σου λες;»! (vid)

Οι φίλοι συνήθως κάνουν τα πάντα για να γελάσεις τις πιο ακατάλληλες ώρες και πολύ συχνά σε τρολάρουν. Κάπως έτσι συμβαίνει και με τον Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ! 



Ανελέητο τρολάρισμα στον Τσιμίκα: «Πάλι μιλάς; Την ιστορία της ζωής σου λες;»! (vid)

Ο Greek Scouser προφανώς είναι ιδιαίτερα ομιλητικός ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, τόσο σε παρεΐστικες κουβέντες, όσο και σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις προς τα media. 

Με την άφιξη της Λίβερπουλ στη Σιγκαπούρη, ο "Τσίμι" κλήθηκε να μιλήσει στο επίσημο κανάλι της ομάδας και εκεί... άρχισε το πάρτι. 

Οι Κονατέ, Γάκπο, Φαν Ντάικ και Αλεξάντερ - Άρνολντ δεν τον άφησαν σε ησυχία! "Στο αεροπλάνο όλο μιλάς και δεν προλαβαίνει κανείς να πει τίποτα, τώρα δεν σου βγαίνει;" του φώναξε ο Γάλλος αμυντικός, με τον Άγγλο να λέει: "Πάλι μιλάς; Την ιστορία της ζωής σου λες;". 

Μάλιστα, κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο, κάθισαν στα καρεκλάκια του πάγκου και προκάλεσαν τα γέλια του Τσιμίκα που δεν μπορούσε να μιλήσει όπως θα ήθελε στην κάμερα. 

 

@mightyreds83 Ibou,Trent and Virg annoying Kostas 🤣 #fyp #Liverpool #viral #lfc #football #trending #foryou #funny #meme #funnyvideos #trent #konate #vandijk #CapCut #edit #klopp ♬ original sound - 𝐌𝐢𝐠𝐡𝐭𝐲𝐑𝐞𝐝𝐬

 

Κώστας Ζάλιαρης