Ο Σακίρι… ξέρει: Μην κάνεις trash talking σε κάποιον που έχει πάρει δύο Champions League! (vid)

Η απίστευτη στιγμή στην αναμέτρηση της Μινεσότα με την Σικάγο Φάιρ του Σακίρι, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει εκτέλεση πέναλτι, να δέχεται τρομερό trash talking, να σκοράρει και να αντιδρά… αναλόγως!



Ο Σακίρι… ξέρει: Μην κάνεις trash talking σε κάποιον που έχει πάρει δύο Champions League! (vid)

Μία απίθανη στιγμή έλαβε χώρα στην αναμέτρηση του Λιγκς Καπ, ανάμεσα στη Μινεσότα και την Σικάγο Φάιρ του Σερντάν Σακίρι, με τον Ελβετό να βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να αναλαμβάνει μία κομβική εκτέλεση πέναλτι στο 70ο λεπτό, με το σκορ στο 1-0 για την αντίπαλό του.

Τότε, ο γκολκίπερ της Μινεσότα, Κλερ, αποφάσισε να παίξει με το μυαλό του, φωνάζοντάς του πως δεν έχει τα… κότσια να σκοράρει από τη «λευκή» βούλα. Ο διάλογος ήταν… μακροσκελής, ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ πήρε φόρα και τον έστειλε από την λάθος πλευρά, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Σκοράρει, αρχίζει και του… μιλά ειρωνικά και ο διαιτητής προβαίνει σε παρατηρήσεις. Τελικό αποτέλεσμα; Νίκη με 3-2 για την ομάδα του Σακίρι, με τον ίδιο να καταγράφει γκολ και δύο ασίστ! Μην ειρωνεύεσαι ποτέ λοιπόν έναν ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει δις το Champions League…

Δημήτρης Μανάκος